Általános információk

Minden rendelést hétköznapokon 08:00-12:00 között rögzítünk. A rögzítést követően munkatársunk telefonon keresi meg Önt, hogy egyeztesse a szállítás és a termék átvételének időpontját. Ezt követően a termékeket becsomagoljuk, előkészítjük szállításra. A termékek szállítása saját hűtőautóval vagy kisebb mennyiség esetén hűtőládában történik. A termékek biztonsága érdekében nem áll módunkban futárszolgálattal vagy postai úton szállítani.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy csak 5 kg vagy 200 Ron feletti megrendeléseket áll módunkban házhoz szállítani.

Termékeinket három útvonalon szállítjuk heti rendszerességgel, valamint egy útvonalon havi rendszerességgel. Kedden Kolozsvár, Torda, Aranyosgyéres, Dézs, Marosvásárhely, Szászrégen, Szováta, Parajd, Beszterce valamint az út mentén található településekre juttatjuk el termékeinket.
Csütörtökön pedig Bukarestbe, a Prahova völgyén és az Olt völgyén és a Csík és Szentgyörgy környékén szállítjuk házhoz megrendeléseiket.
Értesítjük a kolozsvári útvonalon rendelő vásárlóinkat, hogy amennyiben a rendelés hetén szeretnék megkapni termékeinket, legkésőbb hétfőn adják le azokat.
Akik pedig Bukarestbe és a felé vezető útvonalon szeretnék átvenni termékeinket, kérjük, legkésőbb szerdáig adják le kéréseiket annak érdekében, hogy még a vásárlás hetén megkapják a szállítmányt. Termékeinket minden esetben hűtőautóban vagy hűtőládában szállítjuk, hogy kiváló állapotban érkezhessenek meg Önhöz, frissességüket és zamatukat megőrizve. A rendelés átvétele után a termékek hűtőben tartandók. Amennyiben a rendelés fagyasztott terméket is tartalmaz, azt tanácsos a mélyhűtőben tárolni, amíg felhasználásra nem kerül. Minden terméket vákum csomagolással látunk el, amely segít a termék frissen tartásában.

A termékek szavatossági idejét minden csomagoláson feltűntetjük. A fizetés minden esetben az ügynöknek történik. Az általunk kiállított számla a szállítás díját is tartalmazza. A szállítás költségeit minden esetben az ügyfél állja. Amennyiben nincs megelégedve a kézhez kapott áru minőségével, kérjük ezt azonnal jelezze ügyfélszolgálatunknak és 100% -ban visszatérítjük költségeit vagy becseréljük a nem megfelelő terméket.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy amennyiben a megadott szállítási cím nem tartozik bele az általunk lefedett területekbe, a megrendelt termékek szállítását csak előre fizetés esetén áll módunkban megszervezni.

Bármilyen kérdéssel kapcsolatban forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz: +40 742 156971

Az 5 – 50 kg közötti megrendelések szállítása:

Időpont Szállítási útvonal* Rendelés feladásának

legkésőbbi időpontja

Ár
Kedd Marosvásárhely, Segesvár, Keresztúr, Kolozsvár, Medgyes,

Szováta, Parajd, Szászrégen, Dézs, Beszterce, Torda, Radnót, Aranyosgzéres

Azonos héten hétfő 12:00 30 Ron + ÁFA/csomag
Csütörtök Csíkszereda, Kérdivásárhely, Sepsiszentgyörgy, Kovászna Azonos héten szerda 12:00 30 Ron + ÁFA/csomag
Csütörtök Brassó, Bran, Brassó-Pojána, Predeal, Azuga, Busteni, Szinaja, Comarnic, Campina, Ploiesti, Ilfov, Bukarest, Pitesti, Ploiesti, Targoviste, Campulung Azonos héten szerda 12:00 30 Ron + ÁFA/csomag
Havonta egyszer

Piatra Neamt, Roman, Jászvásár, Suceava, Botosani, Radaut, Bacau,

A szállítás pontos időpontjáról érdeklődjön telefonon: 0742 156971 30 Ron + ÁFA/csomag

*A megadott települések 5 km-es körzetében is vállaljuk a termékek szállítását.

Az 50kg feletti megrendelések szállítása:

Nagyobb rendelési igények kiszolgálására is készen áll. Annak érdekében, hogy ez a szállítmány is gyorsan célba érjen, kérjük, hogy amennyiben rendelésének össztömege meghaladja az 50kg-ot, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz: +40 742 156971