CALITATE PREMIUM

Cărnuri & Mezeluri

Cumpără online

LIVRARE CU MAȘINI FRIGORIFICE

LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI DE PESTE 300 RON

PRODUSE PREMIUM DE VÂNAT

Berke

TRADIȚIONAL & AUTENTIC

Mâncarea
nu este doar un aliment

Ne place de a fabrica produse bune, dar ne plac mai mult clienții noștri. Pentru a face asta la cel mai înalt nivel, ne-am instalat până la o înălțime de opt sute de metri, pentru că aici putem fi verzi, pentru că de aici vedem mult mai clar. De aici, trimitem carnea și produsele noastre pe mesele dumneavoastră, valorificând la maximum condițiile naturale ale locului.

Animalele noastre trăiesc într-un mediu natural, într-un mediu verde bogat în ierburi. Îi ținem la aer bun, în aerul munților Harghitei. Afumăm produsele noastre cu lemn adevărat, le aromăm cu mirodenii adevărate, iar toate acestea sunt făcute de oameni adevărați pentru a vă pune bucate delicioase și sănătoase în farfurie, pentru că acesta este cel mai important lucru pentru noi! Aceștia suntem noi – o bucată din inima Harghitei, Ținutul Secuiesc.

CREDEM ÎN VALORI TRADIȚIONALE

credem în naturalitate

Carnea noatră de vânat provine din vecinătatea fermei noastre, din habitatul lor natural, complet lipsit de medicamente și hormoni artificiali.

Mieii sunt crescuți de noi înșine, cu dragoste străveche și curată; îi adăpăm în apa de izvor neatinsă, și sunt ținuți în aerul curat al Harghitei, la 800 de metri înălțime.

Pe lângă vânat și miel, producem și produse de mangalița, rață, vită și porc. Afumate, umplute, maturate pentru că așa credem că sunt cu adevărat delicioase.

Sacrificare halal

Abatorul nostru este excepțional în regiune, oferind sacrificare rituală islamică completă (HALAL) pentru ovine, caprine și bovine. Abatorizarea se efectuează în conformitate cu supravegherea veterinară deplină și cu standardul HACCP, cu toate avizele necesare eliberate de Uniunea Europeană.

Savoarea deosebită a cărnii animalelor crescute în propria fermă de oi este oferită de ierburile de munte, pâraiele cu apă limpede și aerul bogat în ozon. De aceea suntem capabili să servim dragii noștri clienți cu carne HALAL de calitate excepțională atât în loturi mici, cât și în loturi mari.

ALEGE DINTRE CELE MAI BUNE PRODUSE

PRODUSE POPULARE

PRODUSE PREFERATE

ALEGE UN PRODUS